Kuivakuppaus

Hoito sisältää klassista hierontaa, johon aineenvaihdunnallisen lisän antaa kuivakuppaus. Kuivakuppaus eli imukuppihieronta on kansanparannuksen hoitomuoto. Kuivakuppauksessa ei tehdä haavoja, vaan se on veretöntä ja kivutonta. Hoidossa käytän silikonisia imukuppeja sekä magneetilla varustettuja kuppeja. Liu´utan imukuppeja öljytyllä iholla, jolloin alipaine pehmytkudoksissa saa aineenvaihdunnan vilkastumaan ja liike kuona-aineet poistumaan sekä pistekuppausta magneettikupeilla jossa imukuppi on paikoillaan ärsyttäen akupunktio- tai triggerpistettä antaen paikallisempaa hoitoa.

Kuivakuppaus rentouttaa ja puhdistaa kehoa. Hoidossa mm. nestekierto tehostuu, turvotukset vähenevät, aineenvaihdunta paranee, kuona-aineet poistuvat, pintajännitys vähenee, vammojen paraneminen nopeutuu, lihasjännitykset laukeavat, sidekudos saa kimmoisuutta, selluliitti siliää, suolen toiminta vilkastuu, rasitusvammat helpottuvat, reuman oireet helpottuvat, arpikudos pehmentyy, iskias helpottuu, astmaan, yskään, vilustumisoireisiin helpotusta, päänsärky hellittää sekä korkea verenpaine laskee.

Mustelmia ja verenpurkaumia voi tulla hoidossa, mutta ne eivät ole haitallisia ja parantuvat noin viikossa. Varsinkin pistekuppauksessa mustelman avulla annetaan keholle ärsyke sen oman puolustusmekanismin aktivoimiseksi.

 

Varaa aika:    041 4408021 tai nettivaraus.ajas.fi/soilevanhanen

Hinta:   60 min.    60€   

Maksu: käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla, Smartum ja Edenred hierontaedulla ja Epassi hyvinvointiedulla. Alv 0%.

 

Toimipisteet:  Jokivarrentie 35, 04660 Numminen, Mäntsälä

Moukarinkuja 2, 04300 Sahankulma, Tuusula (Viva! Wellness club)

 

Kuivakuppaus hoidon esteitä kuitenkin ovat: vaikea sydänsairaus, verenvuototauti, anemia, verenohennuslääkkeet, raskaus, diabetes, syöpä, akuutit vammat ja avohaavat, ohentunut iho tai heikko terveydentila, alle 3-vuotiaat lapset tai erittäin karvainen iho.

Kuppausta on monenlaista. Suomessa tunnetuin kuppauksen muoto on märkä- eli verikuppaus jota on tehty täällä jo 1400-luvulta alkaen. Eurooppaan kuppauksen kerrotaan tulleen Kiinasta, jossa on kupattu jo 2000 vuoden ajan. Varhaisimmat tiedot kuppauksesta ovat 3300 eKr., Mesopotamiasta.

 

Therapy
Varaa BEMER-patjahoitoa luonani 1 €/min (8/16/20 min) muun hoidon ohella