HAA-Hieronta

Hengitysalueen Avaava- ja Aktivoiva hieronta

Hoidossa käytettään erilaisia hierontaotteita sekä venytyksiä. Klassisen hieronnan avulla pyritään saamaan rintakehä elastiseksi, jotta hengittäminen olisi helpompaa. Hoitoalueeseen kuuluu myös kaulan- ja pään alue, koska siellä sijaitsevat purenta- ja apuhengityslihakset.

TERVETULOA RENTOUTUMAAN!

Varaa aika: 041 4408021 tai  nettivaraus.ajas.fi/soilevanhanen

Hinta: 60 min.    60€

Maksu: käteinen, yleisimmät maksukortit, Smartum ja Edenred hierontaetu ja Epassi hyvinvointietu. Alv 0%.

Toimipisteet:  Jokivarrentie 35, 04660 Numminen, Mäntsälä                                                                         Moukarinkuja 2, 04300 Sahankulma, Tuusula (Viva! Wellness club)

Hengityksen tehtävä on tuoda happea elimistöön ja poistaa aineenvaihdunnan tuloksena syntynyttä hiilidioksidia. Yksi hengittämisen/hapen monista tehtävistä on ”pitää elimistömme puhtaana” kuona-aineista.
Hengitystekniikalla on suuri merkitys ilman/hapen saannin kannalta.
Voice massage Liian vähän ilmaa = liian vähän happea= tukkoiset lihakset.
Voice massage Tukkoiset lihakset = liikerata vajavuudet = paha olo.
Voice massage Paha olo = väsymys = ahdistus.

Miksi sitten hengitämme väärin?

Kiputilat, sairaudet, keskittyminen, ahdistuneisuus, stressi, raskaus ja liikalihavuus ovat ehkä tunnetuimmat syyt väärään hengitystekniikkaan.

Olen usein kuullut miten asiakkaani tuttu/omainen on halvaantunut ja joutunut sairaalaan. Sairaalassa ollessaan sairastunut keuhkokuumeeseen ja kuollut. Halvauksen sairastaneella on myös hengityksen kanssa ongelmia ja joutuvat usein olemaan hengityslaitteessa useamman päivän. Potilas ei pysty hengittämään kunnolla ja niin kauan kuin hänellä on happinaamari/viikset, hän voi paremmin, mutta kun happilaitteet poistetaan niin parin päivän jälkeen limaa kertyy keuhkoihin ja potilas sairastuu keuhkokuumeeseen.

H.A:A- Hieronnalla en voi poistaa näitä aiheuttajia, mutta voin opettaa hengittämään oikein ja klassisella hierontamenetelmällä autan avaamaan hengityksen, jotta keho voisi paremmin ja asiakkaan/potilaan olotila sen myötä.

Olen kehittänyt HENGITYSALUEEN AVAAVAN,- JA AKTIVOIVAN HIERONTAMENETELMÄN yhteistyössä potilaan ja hänen omaistensa kanssa.
Lue artikkelit Luontaisterveys lehdestä:
Nro 2/10: Hengitysaluetta avaava hieronta antoi uuden elämän aivohalvauspotilaalle,
Nro 2/10: Hengitä hyvää oloa sekä
Nro 3/10: Hengitystä avaava ja aktivoiva hierontahoito parantaa hapenottokykyä ja tehostaa fyysistä suoritusta Hengitä kipu pois

Teksti lainattu hieronnan kehittäjän Eva Saari-Vehviläisen luvalla.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on therapy-77f19891dedf332cb90be3508981976722e61fff49b54df68ba1d7f8271e3576.png

Varaa BEMER-patjahoito luonani 1€/min (8/16/20 min) muun hoidon ohella