Hieronta

Koulutettuna hierojana hoidan Klassisen hieronnan tavoilla, perinteinen hierontamuoto jolla on tuhansien vuosien tausta. Se poistaa kipuja, rentouttaa lihaksia ja vilkastuttaa imunestekiertoa. Lisäksi rauhallinen kosketus on todella tehokas stressinlievittäjä. Siinä hyödynnettäviä perusotteita ovat: sivelyt, pusertelut, täristelyt, hankaukset, taputukset ja ravistelu. Hieronnassa käytän myös urheiluhierojille tyypillisiä tekniikoita, kipukynnystä kunnioittaen: Passiivisia – ja MET-venytyksiä, nivelten mobilisointia eli liikehoitoa sekä poikittaisotteita. Ensimmäisellä hoitokerralla teen alkututkimuksen jonka pohjalta lähdemme suunnittelemaan yksilöllistä hieronta tarvetta: rentouttavaa, nauttimista / palauttavaa, aineenvaihduntaa tukevaa / muokkaavaa, liikkuvuutta lisäävää / venyttävää, kiputuntemuksia vähentävää. Hieronnasta tuleva kipu ei kuulu toimintatapoihini. Hieronnan jälkeen tulisi olla rentoutunut ja levollisempi olo sekä lihaksiston tuntua hyvältä.

Varaa aika: nettivaraus.ajas.fi/soilevanhanen tai 041-4408021

Hinta: 120 min. 90€

90 min. 75€

60 min. 55€

45 min. 43€

Maksut: käteisellä tai yleisimmillä korteilla. Näitä hoitoja voi maksaa myös SmartumPay ja Edenred hierontaedulla ja Epassi hyvinvointiedulla. Alv 0%.

Toimipisteet: Jokivarrentie 35, 04660 Numminen

Moukarinkuja 2, 04300 Tuusula

Klassiseen hierontaan olen myös yhdistänyt kuivakuppausta, lymfaa sekä hengitystä avaavaa ja aktivoivaa hierontaa, näistä lisää toisaalla sivustollani.

Milloin hierontaa on vältettävä:

– infektiot
– laskimotukokset
– pahanlaatuiset kasvaimet
– spastiset halvaukset
– hemofilia (verenvuototauti)
– ihotaudit
– tuoreet vammat
– iskut kudoksiin
– suurentuneet imurauhaset
– tyrä
– sydämentahdistin

Useimmiten nämä tulee huomioida hieronnassa, mutta ne eivät välttämättä ole esteenä hieronnalle. Epävarmoissa tilanteissa suositellaan turhien riskien välttämistä. Asiantuntevan lääkärin arvio tilanteesta on tällöin suositeltavaa ennen hierontaa.