BEMER-verisuoniterapia

Therapy
Varaa Bemer-patja hoitoa luonani 1 €/min (8/16/20 min) muun hoidon ohella

Fysikaalinen verisuoniterapia, BEMER-laitteella

BEMER-tuotteet ovat virallisesti rekisteröity lääkinnällisiksi laitteiksi EU:n alueella ja tieteellisesti tehokkaaksi verisuoniterapiaksi todistettu. Verenkierrosta 75 % tapahtuu pienten verisuonten alueella (mikroverenkierto). Tällä alueella verisolut huolehtivat kudosten ja elinten ravinnon- ja hapensaannista sekä paluumatkallaan keräävät mukaansa kuona-aineet niiden poistamista varten.

Liian paljon stressiä, riittämätön uni, yksipuolinen ruokavalio, epäterveelliset elämäntavat, sairaudet ja luonnollisesti myös ikääntyminen hidastavat pienempien verisuonten pumppaavaa liikettä (vasomotion). Kudosten ja elinten verenkierron heikentyminen johtaa pitkällä aikavälillä fyysisen ja henkisen suorituskyvyn laskuun, kiputiloihin, toimintahäiriöihin ja sairauksiin.

BEMER tehostaa pienten verisuonien heikentynyttä verenvirtausta ja siten tukee elimistön prosesseja, jotka vaikuttavat sairauksien ennaltaehkäisyyn, paranemiseen, toipumiseen sekä uusiutumiseen. Sitä voidaan käyttää tehokkaasti myös:

  • Elinten ja kudosten parempaan hapen ja ravinteiden tarjontaan
  • Tukemaan haavojen ja urheiluvammojen paranemista
  • Tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa
  • Fyysisen ja henkisen suorituskyvyn parantamiseen
  • Urheilusuorituksesta palautumisen tehostumiseen

Laitteesta lisää nettisivuilla https://oesterreich.bemergroup.com/fi/menetelmaenetelma 8 min(pinnalliset lievät vaivat). 16 min (syvät, keskivakavat vaivat) 20 min (syvät, vakavat vaivat).